Köszöntjük a Várépítő Kft. honlapján!

A “Várépítő” Építőipari Tervező Beruházó és Kivitelező Korlátolt Felelősségű Társaság 1994. március 9-én alakult, azóta folyamatosan működő, magyar magántulajdonban lévő vállalkozás.

Cégünket a Mélyépítő Vállalat Budavári Építésvezetősége munkatársai alapították, így több, mint 30 éves szakmai háttérrel és tapasztalattal foglalkozunk magas- és mélyépítési munkák tervezésével, lebonyolításával, kivitelezésével.

Társaságunk egyik speciális tevékenységeként műemléki felújításokat, műemléki környezetben térburkolat építéseket, épület- és közműfelújításokat is bonyolít.

Munkáink zömét Budapesten és vonzáskörzetében, a műemlék felújításokat elsősorban a Budai Várban végeztük az elmúlt időben. Alkalmanként az ország más területeiről is kapunk felkérést, megkeresést, így igény szerint az ország területén bárhol tudunk munkát vállalni.

Tevékenységünk során fontosnak tartjuk a minőségi munkavégzést, amelyre nagy hangsúlyt fektetünk. Számos referenciával rendelkezünk az építőipar legkülönbözőbb területeiről, a családi házaktól kezdve, a közintézmények és szolgáltató létesítményeken keresztül a műemlékekig. Az általunk lebonyolított kivitelezések alkalmával a minőségi munkavégzésen túl alapvető, a folyamatos és korrekt kapcsolattartás a megrendelővel.