A Várépítő Kft. egyik fő tevékenységi köre a generál kivitelezés. Cégünk munkatársai tapasztalt szakemberek, akik több évtizedes tudással rendelkeznek az építőipar, így a generál kivitelezés területén is. Vállaljuk a rendelkezésünkre bocsátott kiviteli tervdokumentáció alapján – az abban foglalt műszaki tartalommal – a kulcsrakész állapotban történő átadást.

Az emberek többsége azt gondolja, hogy nem túl megterhelő feladat saját kézbe venni az irányítást, hiszen vannak ismerős szakemberek, akikkel majd véghez lehet vinni az építkezést, felújítást. Ideális esetben nem kizárt, hogy működik, de ehhez nagyon sok szabadidő, türelem és főleg szakmai rálátás szükséges.

Tapasztalatból a legtöbben tudjuk, hogy ideális eset – amikor mindig minden az előzetes forgatókönyv szerint történik – ritkán fordul elő az életben. Gondoljunk csak bele mennyi szervezés kell már az indításhoz: ki kell számolni, fel kell mérni, meg kell rendelni, engedélyeket be kell szerezni, hulladékszállítást meg kell oldani és még sorolhatnánk.

Ezt követően az egyes tevékenységek összehangolása, a munkafolyamatok egymásra épülésének koordinálása is igazi kihívás. Amikor külön szakemberek végzik az egyes folyamatokat, kérdéses lehet, hogy a fő feladaton kívül mi az, amit még az adott mesternek kellene elvégeznie és az benne volt-e a vállalási árban.

Vagy, ha pl. a kőműves nem megfelelő minőségben végezte a vakolást, azzal majd a festőnek lesz később több dolga, ilyenkor nehéz eldönteni, kinek is van igaza.

Előfordulhat az is, hogy egy szakember csúszása miatt borul az egész folyamat és máris több héttel, akár hónappal kitolódik a várt befejezés. Mindezeket figyelembe véve nem ajánlott több szakembert, vagy több, egymástól külön álló céget megbízni az építéssel, felújítással.

A legjobb helyen egy kézben van! Miért?

    Mert:

  • egy céggel kell csak kapcsolatot tartania
  • anyagilag jobban átlátható, ellenőrizhető
  • az anyagbeszerzést az Ön igényei, elképzelései szerint intézzük
  • garantáljuk a minőségi munkavégzést
  • esetleges reklamációjával tudja, hogy kihez forduljon
  • több szabadidővel és kevesebb stresszel számolhat